Ovisoknak

A Föld Napja a bolygónk sérülékenységére, a természet és környezetvédelem fontosságára hívja fel a figyelmet. Ehhez kapcsolódva várjuk az óvodásokat a Föld hetén, április 16-21-ig, (április 21. szombat, munkanap)! A feladatok a szokott módon, játékosan felfűzve követik egymást úgy, hogy a gyerekek a testüket is megmozgassák a friss levegőn.

Idén az emberiség bolygónkra gyakorolt hatását járjuk körbe. Az elmúlt évszázadokban azt gondoltuk, hogy a Föld készletei kimeríthetetlenek és Földünk olyan stabil és állandó, hogy bármit megtehetünk vele. Napjainkban már látjuk, hogy ez nem így van és az emberi jelenlét sok komoly problémát is okoz. Egy kis odafigyeléssel, megfelelő szemlélettel azonban a hétköznapokban is tehetünk azért, hogy ezeket a negatív hatásokat mérsékeljük.

Ízelítőül:

Műanyagmentes világ – növényi megoldások a műanyagok helyettesítésére

Az egzotikus ínyencségek ára – avagy a trópusi ültetvények természetkárosító hatása

Botanikus kertek a természetvédelem szolgálatában – mit tehet egy botanikus kert a hazai és távoli tájak növényvilágának védelméért

A foglalkozás díja 2000Ft/csoport

Kedvezményes csoportos belépőjegy óvodás csoportnak és 3 fő kísérő pedagógusnak: 400Ft/fő.

Amennyiben egy intézményből 2 vagy több csoport részt vesz a programon, a foglalkozások díjából 50%-os kedvezményt biztosítunk!

Előzetes bejelentkezés szükséges!

A jelentkezéseket Balogh-Langer Lajosnál a 06 70/ 439-93-22-es számon, ill. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen várjuk.

Szeretettel várjuk a csoportokat!

 

Támogatóink

A Szegedi Füvészkertért Alapítvány - adószám: 18465435-1-06 / bankszámlaszám: OTP 11735005-20479411

Tovább...

Médiamegjelenések

Rendezvényeinkről, fejlesztéseinkről rendszeresen hírt ad a media. Ezeket gyűjtjük itt össze...

Tovább...