„Rímbe szedett természet” – versmondó verseny középiskolásoknak

A tervezett kezdési időpont: 2018. október. 12. (péntek) délután

Helyszín: SZTE Füvészkert, Szeged, Lövölde u. 42. - Pénztár épülete, előadó terem

A természetes környezetünk folyamatos megújulása, hangulata, illata és színei számos költőt, írót megihletett. A Füvészkert pedig, ahol a növényvilág sokféleségének bemutatása a cél, ideális helyszíne a természettel kapcsolatos versek, költemények, mondókák felcsendülésének.

 

Az SZTE Füvészkertben idén is hagyományosan az őszi időszakhoz kapcsolódva hirdetjük meg, a „Rímbe szedett természet” című versmondó versenyünket. Azon diákok jelentkezését várjuk, akik szívesen megmérettetnék magukat, s elszavalnák a közönség és a zsűri előtt kedvenc, természettel - elsősorban a növényvilággal - kapcsolatos versüket.

Jelentkezési határidő: 2018. október 5. (péntek)

A jelentkezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk!

A jelentkezéshez kérjük, hogy a levélben csatoltan küldött Excel táblázatot használják és a kért információkat (választott vers címe, felkészítő tanár stb.) is küldjék el. A jelentkezőket, egy további levélben értesítjük majd a technikai információkról.

A résztvevőknek apró ajándékkal kedveskedünk; kategóriánként az első három helyezettet füvészkerti ajándékcsomaggal jutalmazzuk!

Rendezvényünk az Őszi Kulturális Fesztivál keretében valósul meg.

Amennyiben nem jó helyre érkezett levelem, kérném, hogy ezt a felhívást a szaktanárok, illetve a szakos kollégák felé továbbítani szíveskedjen!

 

Támogatóink

A Szegedi Füvészkertért Alapítvány - adószám: 18465435-1-06 / bankszámlaszám: OTP 11735005-20479411

Tovább...

Médiamegjelenések

Rendezvényeinkről, fejlesztéseinkről rendszeresen hírt ad a media. Ezeket gyűjtjük itt össze...

Tovább...