Szolgáltatásaink

Kertvezetés 

A Füvészkert történetének, szabadtéri és üvegházi gyűjteményeinek bemutatása egy séta keretében.

Időtartama: 1-1,5 óra

Díja: hétköznap: 6000 Ft/csoport (max. 30 fő)

hétvégén: 15 000Ft/csoport (max. 30 fő)

Előzetes egyeztetés szükséges: fuveszkert@szte.hu

, +36 70 4399324 (Makra Orsolya)

Felhívjuk a kedves csoportok figyelmét, hogy késés esetén a program befejezésének időpontján nem áll módunkban változtatni!

08

Természetismereti foglalkozások óvodások és iskolások részére

május 1. és szeptember 30. között

iskolás csoport + 2 fő kísérő pedagógus: 1000 Ft/fő

foglalkozás díja 2000Ft/csoport

október 1. és április 30. között

iskolás csoport + 2 fő kísérő pedagógus: 700 Ft/fő

foglalkozás díja 2000Ft/csoport

Kedvezmények:

Két csoport egyidejű bejelentkezése esetén a foglalkozások díjából 50%-os kedvezményt adunk.

Iskolások részére havi bérlet vásárolható:

május 1. és szeptember 30. közötti időszakban: 2800 Ft/hó

október 1. és április 30. közötti időszakban: 2000 Ft/hó

(bővebben)

4evszak1

Osztálykirándulás

Osztályok, iskolák játékos természetismereti foglalkoztatása, amely tartalmaz egy vezetett foglalkozást (1,5 óra) és egy, több állomásból álló, feladatlap segítségével önállóan megoldható növényvilággal, aktuális látnivalókkal, természetismerettel kapcsolatos feladatsort.

A kedvezményes csoportos belépőjegyen felül a foglalkozás díja 4 000 Ft/osztály, csoport.

Balogh-Langer Lajos 70/439- 9322; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Photo by Retha Ferguson from Pexels

Reklám és üzleti fotózás

Felhívjuk figyelmüket, hogy reklám és üzleti fotózás (portfolió, termékfotózás, baba és gyermekfotózás stb.) esetén 15 000 Ft-os helyszíni bérleti díjat kell a fotósnak fizetnie.

A fotózáson résztvevőknek egyéni belépőjegy váltása kötelező! Az üzleti fotójegy váltásának, bérleti díj megfizetésének elmulasztása jogi következményekkel jár!

Bővebb információ: Sztáry Erika rendezvényszervező (tel.: +36 30 687-2967, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Esküvői ruhás fotózáshoz a csoportos jegy megszűnt, a résztvevőknek belépőjegy váltása kötelező. A fotózás előzetes egyeztetést nem igényel, látogatási időben érkezhetnek!

Photo by Dimitri Kuliuk from Pexels

Esküvők, céges rendezvények, konferenciák

A Füvészkert számos hangulatos, meghitt zuga közül, a lótuszos tó partján álló kerti pavilon az esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítására alkalmas és kedvelt helyszín. Az esemény zavartalanságát az idő befolyásolhatja, erre az esetre a mediterrán üvegház is a rendelkezésükre áll; viszont a lakodalmak (zenés, étkezéssel egybekötött mulatságok) megtartására nincs lehetőség. A kültéri rendezvényre korlátlan számban érkezhetnek vendégek, viszont a mediterrán üvegház befogadóképessége max. 60-70 fő.

Az anyakönyvvezető kiszállási díjáról a városi Polgármesteri Hivatal Anyakönyvi Csoportjánál érdeklődjenek. A hangosításhoz áramot tudunk biztosítani, a külső helyszínek és az üvegház dekorációjáról egyénileg kell gondoskodniuk.

Bővebb információ, időpont egyeztetés: Sztáry Erika rendezvényszervező (tel.: +36 30 687-2967, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

 

Támogatóink

A Szegedi Füvészkertért Alapítvány - adószám: 18465435-1-06 / bankszámlaszám: OTP 11735005-20479411

Tovább...

Médiamegjelenések

Rendezvényeinkről, fejlesztéseinkről rendszeresen hírt ad a media. Ezeket gyűjtjük itt össze...

Tovább...